Dierenkliniek Almere Stad: dierenhulp op maat

Elk dier is anders, net als elk mens. Daarmee vertellen wij u vast niets nieuws. Een dier heeft een eigen karakter en dus ook een unieke en andere aanpak nodig. Bij Dierenartsenpraktijk Danswijk, een dierenkliniek in Almere Stad, bekijken we uw dier vanuit een holistisch perspectief. Dat betekent dat wij het natuurlijk herstellend vermogen van uw dier proberen te stimuleren. Wij proberen uit te zoeken waar de disbalans in het dier zit, zodat we een gerichte behandeling kunnen geven om de natuurlijke balans te herstellen. Daarbij maken wij gebruik van een combinatie tussen de wetenschappelijke medische kennis en de kennis van de natuurgeneeskunde. U moet dan denken aan behandeling met behulp van acupunctuur en chiropractie.

Acupunctuur en chiropractie

Bij de behandeling met acupunctuur worden op gerichte plekken bij het dier kleine naaldjes gezet. Het dier voelt daar niets van. Sterker nog, vaak heeft dit een rDierenkliniek Almere stadustgevende werking. Met deze behandeling worden blokkades in het lijf opgeheven, zodat de energie weer vrijuit kan stromen.

Bij chiropractie wordt specifiek gekeken naar de beweeglijkheid van de spieren en pezen van uw dier en naar het zenuwstelsel. Met behulp van deze manuele therapie worden blokkades losgemaakt, zodat het hele stelsel van spieren en gewrichten weer normaal kan functioneren.

Deze behandelmethoden zijn vooral geschikt als er geen duidelijke oorzaak van de klachten bij uw dier te vinden is, maar u toch merkt dat uw huisdier niet in orde is.

Moderne apparatuur

Als liefhebbende bezitter van een hond, kat, konijn, of ander gezelschapsdier, wilt u natuurlijk het allerbeste. Ook als het gaat om de gezondheid van uw dier. Wij van Dierenartsenpraktijk Danswijk, dierenkliniek in Almere Stad, begrijpen dat. Met behulp van moderne technische apparatuur kunnen wij:

  • Bloedonderzoek doen
  • Röntgenfoto’s maken
  • Operaties uitvoeren en
  • Echografisch onderzoek doen

Op afspraak

Voor een behandeling van uw dier nemen wij uitgebreid de tijd. Daarom werken wij uitsluitend op afspraak. U kunt ook een afspraak maken voor een consult aan huis. In spoedeisende gevallen kunt u ook buiten de reguliere openingstijden via onze kliniek in Almere terecht.

   Contact         Team