Dierenartspraktijk Zeewolde

Een huisdier is een geweldige aanwinst voor elk huishouden. Binnen korte tijd is uw hond, kat of knaagdier uw beste maatje. Maar ook deze gezelschapsdieren hebben soms wat onder de leden. In dat geval kunt u het beste even naar dierenartspraktijk Danswijk nabij Zeewolde komen. Dankzij verschillende behandelingen is uw geliefde huisdier er hopelijk snel weer bovenop.

DierenartsprDierenartspraktijk Zeewoldeaktijk Danswijk in Zeewolde ontvangt elke dag tientallen gezelschapsdieren. Doorgaans kunt u er op afspraak terecht. Tot de patiënten behoren bijvoorbeeld honden, katten, konijnen en knaagdieren. Misschien vertoont uw huisdier al enige tijd klachten. De dierenartspraktijk nabij Zeewolde verricht dan een uitgebreid onderzoek. Denk bijvoorbeeld aan afnemen van bloed, maar ook het maken van röntgenfoto’s, echografie. In sommige situaties is er een operatie nodig.

Behandeling en genezing van klachten

Bij Dierenartspraktijk Danswijk werken ervaren dierenartsen en paraveterinairen. Dieren kunnen bij het ouder worden last krijgen van hun gewrichten. Het is geen leuk gezicht wanneer uw hond, kat of konijn moeilijk loopt. Dankzij chiropractie kan dit probleem vaak verholpen worden. Chiropractie richt zich op het herstellen van de beweeglijkheid van gewrichten. De chiropractor gebruikt speciale technieken om de wervelkolom te stimuleren en te herstellen. Daarbij versoepelen snelle bewegingen de gewrichten van het dier.

Accupunctuur behandeling

Net als mensen kunnen dieren allerlei ziektes oplopen. Het verschil is dat uw huisdier niet duidelijk kan maken wat er aan de hand is. Een bezoek aan de dierenartsenpraktijk nabij Zeewolde biedt vaak uitkomst. Zo kan het voorkomen dat uw dier regelmatig valt door een bewegings- of neurologische stoornis. Ook maagdarmproblemen en huidklachten zijn ontzettend vervelend. Tegenwoordig passen dierenartsen steeds vaker accupunctuur toe om klachten bij zieke dieren te verminderen of te genezen. Bijzonder aan een acupunctuur behandeling is dat het dieren tot rust brengt, zelfs wanneer ze normaliter zeer beweeglijk zijn.

   Contact         Team