De dierenarts in Zeewolde staat klaar voor uw dier

Bent u op zoek naar een goede dierenarts in de buurt van Zeewolde? Dierenartsenpraktijk Danswijk richt zich op een holistische benadering van uw dier. Dit houdt in dat er binnen de praktijk (naast de reguliere behandelingen en medicatie) ruimte is voor  de holistische denkwijze en een focus op het algehele welzijn van het dier. Naast het behandelen en het stellen van een diagnose van het dier, is de dierenartsenpraktijk tevens buiten de openingstijden te bereiken voor spoedhulp binnen de regio Almere. De praktijk is aangesloten bij de Samenwerkende Dierenartsen Almere. Consulten worden op afspraak gedaan om onnodig wachten te voorkomen.

Zelfhulp en informatie via de website van dierenartsenpraktijk Danswijk

Naast het bieden van de beste zorg denkt de dierenartsenpraktijk graag met u mee bij Dierenarts Zeewoldebelangrijke vraagstukken, preventie van ziekten en bij het kiezen van de juiste middelen. Zo ontvangt u via de informatieve website van de praktijk adviezen over actuele virussen en kunt u tevens gebruik maken van een handige webshop. Bent u niet in staat om met uw dier naar de praktijk te komen? Dan is een huisbezoek uiteraard mogelijk. Niets mag de beste zorg voor uw dier immers in de weg staan. Daar staan de medewerkers van de dierenarts in Zeewolde voor.

De innovatieve werkwijze van Dierenartsenpraktijk Danswijk

Binnen de praktijk is een groot aantal mogelijkheden beschikbaar om zo goed en zo snel mogelijk een juiste diagnose van het ziektebeeld (en uiteraard een passende behandeling) te verkrijgen. Zo beschikt dierenartsenpraktijk Danswijk over de techniek voor het maken van röntgenfoto’s, kan er ter plekke bloedonderzoek worden verricht en uiteraard zijn operaties mogelijk. Ook kunt u terecht voor tandheelkunde zoals het schoonmaken van het gebit of het trekken van slechte kiezen. Uniek aan de praktijk is dat ook behandelingen met acupunctuur en bijvoorbeeld chiropractie mogelijk zijn. Dit alles maakt deze dierenarts in Zeewolde tot een goede keuze voor de nodige zorg van uw geliefde dier.

   Contact         Team